Digitale Zorgverwijzer


ClaudicatioNet therapeuten kunnen makkelijk gevonden worden via de Zorgzoeker, waarin gezocht wordt op postcode. Daarnaast kan een verwijzing GLT en leefstijlbegeleiding naar een ClaudicatioNet therapeut eenvoudig plaatsvinden middels de Digitale Zorgverwijzer.

De Digitale Zorgverwijzer is een systeem dat zorgt voor continuïteit van zorg. Na inloggen kan snel en efficiënt een patiënt verwezen worden naar een ClaudicatioNet therapeut naar keuze. De patiënt wordt binnen 3 werkdagen door de ClaudicatioNet therapeut gebeld en de eerste behandeling vindt binnen 5 werkdagen na verwijzing plaats. Een groot voordeel van de digitale zorgverwijzer is dat de patiënt zelf geen actie hoeft te nemen en er is dus geen sprake van vertraging tussen het daadwerkelijk verwijzen en het in behandeling komen bij een ClaudicatioNet therapeut.

De Digitale Zorgverwijzer is geen vervanging voor de papieren verwijzer. Zorgverzekeraars willen tot op heden nog een papieren verwijzing ontvangen. Een voorbeeldverwijsbrief kan hier gedownload worden (voor vaatchirurgen of huisartsen).

Voor meer praktische informatie over de Digitale Zorgverwijzer verwijzen we naar de handleiding of deze korte instructiefilm.  

Om uw vaatcentrum of huisartsenpraktijk aan te melden bij ClaudicatioNet stuurt u een mail naar info@claudicationet.nl of belt u tussen 10 en 12 uur met 040 2398764. Er wordt dan direct een account aangemaakt waarmee u heel eenvoudig gebruik kunt maken van de Digitale Zorgverwijzer.